14.12.2017 Vapaa-aikasihteeriksi sittenkin Alapuranen

Kunnanhallitus on valinnut hettalaisen Inka Alapurasen vapaa-aikasihteeriksi. Maanantain kokouksessa Inka Alapurasen varalle valittiin hettalainen Anneli Kultima.

Sitä ennen kunnanhallitus hyväksyi Alapurasen oikaisuvaatimuksen, jossa tämä vaati, että oikaisuvaatimus otetaan kunnanhallituksen käsittelyyn ja että virkaan on valittava hakijoista pätevin. Kunnanhallitus kumosi 15. marraskuuta tekemänsä päätöksen, jossa se oli valinnut virkaan Katriina Siepin.
Alapurasen valinta meni kunnanjohtaja Jari Rantapelkosen päätösehdotuksen mukaan, jossa todetaan, että Alapuranen on hakijoiden ansiovertailun ja kokonaisarvion perusteella hakuilmoituksen kelpoisuusvaatimukset parhaiten täyttävä. Rantapelkonen on esittelijänä esittänyt Alapurasta valittavaksi käsittelyn jokaisessa vaiheessa.
Ilman äänestystä tässäkään kunnanhallituksen kokouksessa ei kuitenkaan asiasta selvitty. Elina Rousu-Karlsen esitti, että kunnanhallitus ei hyväksy Inka Alapurasen esittämää oikaisuvaatimusta. Elli-Maria Kultima kannatti esitystä. Rousu-Karlsen ei kuitenkaan saanut tällä kertaa muita taakseen, vaan Jaakko Alamattila, Ulla Keinovaara, Pentti K. Keskitalo, Outi Kurkela ja Janne Näkkäläjärvi antoivat äänensä kunnanjohtajan esitykselle.
Vapaa-aikasihteerin valinta on ollut monivaiheinen. Ensin paikkaan valittiin Heikki Suhonen, sen jälkeen Katriina Sieppi, mutta molemmat ilmoittivat, etteivät ota paikkaa vastaan. Suhosen varalle ei valittu ketään, Siepin varalle valittiin Anneli Kultima.
Katja Keskitalo