Tapahtumajutut

Muistilappu on nyt Tapahtumien Lappi

Suunnitteletko seuran talkoita, kyläiltaa tai kerhoon uutta tekemistä? Joka tapauksessa sinun kannattaa ilmoittaa pieni tai suuri tapahtuma tai kokoontuminen Tapahtumien Lappiin.

Enontekiön Sanomien Muistilappu-palsta muuttuu Tapahtumien Lapiksi. Siellä voit ilmoittaa yhdistyksen tapahtuman ja kokoontumisen ilmaiseksi entiseen malliin, ja se löytää tiensä lehden sivuille. Uutta on se, että Tapahtumien Lapin kautta ilmoitetut tapahtumat ja kokoontumiset löytyvät jatkuvasti päivittyvinä myös Enontekiön Sanomien uusien nettisivujen tapahtumakalenterista. Päivittyvä kalenteri palvelee entistä paremmin lehden lukijoita.

Uusi tapahtumakalenteri löytyy sekä Enontekiön Sanomien netistä heti etusivulta että sivuston ylävalikosta Tapahtumat-osion alta sivulta www.enontekionsanomat.fi/tapahtumat.

Muistilappu-palstan tapahtumat saa nyt kätevästi niin nettiin kuin printtilehteenkin Enontekiön Sanomien uusitun verkkosivuston kautta. Kuva: Katja Keskitalo

Tapahtumien Lappi kokoaa Lapin kaikkien kuntien tapahtumat yhteen paikkaan. Tapahtumien ilmoittaminen ja rekisteröityminen palveluun on ilmaista. Ohjevideot neuvovat yhdistys- ja yritysprofiilin sekä myös tapahtumien luomisessa järjestelmään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hilla Groupilla on Lapissa kahdeksan paikallis- ja kaupunkilehteä- ja kaupunkilehteä Enontekiön Sanomat, Inarilainen, Sompio, Kittilälehti, Luoteis-Lappi, Meän Tornionlaakso, Koti-Lappi, Kotikulmilta ja Kuusamon Seutu.

Tapahtumien Lapin kautta kaikki tapahtumat päätyvät tapahtumakunnalla ilmestyvän Hilla Groupin paikallis- tai kaupunkilehden verkkosivuille ja printtilehteen automaattisesti.