Paikallisuutiset

Kevättuulahdus on Enontekiön Sydänyhdistyksen 21. toukokuuta järjestämä, koko perheelle tarkoitettu taiteesta täyttyvä tapahtuma. Kuva: Katja Keskitalo

Taidetapahtumassa muskaria, musiikkia ja kuvista - makkarat kärisevät Aspan kartanolla

Enontekiön Sydänyhdistyksen järjestämään Kevättuulahdus-tapahtumaan voi osallistua koko perheen voimin.

Enontekiöllä on jo totuttu siihen, että Enontekiön Sydänyhdistykseltä voi odottaa kaikenlaisia mukavia tapahtumia, ja sellainen on nytkin tulossa.

Keväisen taidetapahtuman Enontekiölle on määrärahalla mahdollistanut Lapin Sydänpiiri, joka on saanut Taiteen edistämiskeskus Taikelta tukirahaa syrjäisten seutujen taidetapahtumia varten. Kevättuulahdus onkin taiteentäyteinen päivä, jossa on monta tekijää ja toivottavasti myös monta kävijää.

Sitä toivoo yhdistyksen toimelias puheenjohtaja Pirkko Kuusela.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Mehän tartuimme Lapin Sydänpiirin antamaan mahdollisuuteen, ja tällaisen olemme saaneet aikaiseksi - toivottavasti kuntalaisetkin innostuvat.

Kevättuulahdus järjestetään sunnuntaina 21. toukokuuta Hetassa.

Reetta Niemelä pitää seurakuntakodilla muskaria 3-6-vuotiaille kello 12.30-13.15. Sen jälkeen kello 13.30 kuusivuotiaat ja sitä vanhemmat voivat osallistua Heli Keskitalon vetämään kuvisateljeeseen aina puoli kolmeen saakka.

– Kun lapset ovat seurakuntasalilla taiteilemassa, voivat vanhemmat kuluttaa aikaa ja seurustella paistellen makkaraa Aspan pihalla. Yhdistys tarjoaa makkarat, lupaa Kuusela.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Muut mahdolliset eväät on itse tuotava, mutta lapsille yhdistys kyllä varaa mehua ja naposteltavaa.

Muistoja Pohjolasta ja muualtakin -konsertti järjestetään Luppokodilla, jossa Reijo Kumpulainen esiintyy kello 14-15.15.

– Konsertin jälkeen vielä kahvistellaan, vaihdetaan kuulumisia ja mielipiteitä. Omaiset ja ystävät voi ottaa konserttiin mukaan, Kuusela vinkkaa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä