Ivalolainen paluumuuttaja Jaana Salminen tarjoili 12 parhaan joukkoon – ”Paras kiitos on se, että asiakas saapuu meille aina uudestaan ja uudestaan”
Kauppakujalle tulee suuri ravintolateltta, Nesteen rantaan pop-up keittiöteltta Sodankylän elokuvajuhlien ajaksi
Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
”Lasagne on ykkönen” – Kolarin vuoden yksinyrittäjän Stiina-Kaisa Räisäsen perinteinen kotiruoka löysi markkinansa
Pitopalvelua tarjoavan LeviDelin tuleva talvisesonki käynnistyy uusissa toimitiloissa — Raili Ylläsjärvi on Kittilän vuoden naisyrittäjä
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Terveystarkastaja antoi sodankyläläiselle ravintolalle viikon aikaa saattaa kuntoon tarkastuksessa havaitut puutteet
Onko tämä maailman paras puuro? – toimittaja testasi Lapland Hotelsin viimein Lappiinkin saapuneen hittipuuron
Yrittäjäperhe elää ja muuttaa sesonkien mukana – tavoitteena on rakentaa pysyvä koti Lappiin ja Äkäslompoloon
Luksus on pannassa Vuontispirtin uudessa alussa ‒ Kelo Resort työllistää ensi talvena 15‒20 työntekijää
Muistatko nämä kesäjutut vuosien takaa? – Enontekiön Sanomat kokosi mukavaa lukemista heinäkuun ajaksi
Kesäjuttu vuosien takaa: Enontekiön viimeistä myyntikojua pitivät Saarikoskella Antti Ap ja Margaret Juuso, 18.7.2007
Luksus on pannassa Vuontispirtin uudessa alussa ‒ Kelo Resort työllistää ensi talvena 15‒20 työntekijää