Maalämpö voi säästää jopa 85 prosenttia lämmityskustannuksista - Meiltä palvelu suunnittelusta toteutukseen

Maalämpöpumppu on erittäin energiatehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka voi säästää jopa 85 prosenttia lämmityskustannuksista verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. HVM Energyn kautta on mahdollista toteuttaa maalämpöratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.

Maalämpöratkaisut ovat myös varmatoiminen ja kestävä ratkaisu, sillä oikein mitoitettu ja asennettu järjestelmä voi kestää yli 20 vuotta. Maalämpöpumpulla voit kerätä tehokkaasti uusiutuvaa energiaa kalliosta, maasta tai vesistöstä. Järjestelmä toimitetaan valmiiksi varusteltuna käyttövesivaraajalla tai erillisellä varaajalla, ja se sisältää virtavahdit.

Maalämpöpumpun käyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja auttaa suojelemaan ympäristöä, mikä tekee siitä tärkeän askelen kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Tutustu tarkemmin maalämpöratkaisuihimme >>

Maalämpöpumpulla voit kerätä tehokkaasti uusiutuvaa energiaa kalliosta, maasta tai vesistöstä.

Muitakin porauspalveluja

Energiaratkaisujen ohella HVM Energy toteuttaa myös kohdekohtaisesti erilaisia porapaalutus, ankkurointi, lyöntipaalutus ja maalämpöporauksia.

HVM Energyn kautta saat kaikki tarvittavat palvelut samasta paikasta, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Meillä on käytössämme monipuolinen porauskalusto, joka mahdollistaa kaivojen porauksen tehokkaasti ja tarkasti. Laaja kokemuksemme erilaisten kaivojen porauksesta varmistaa, että työ toteutetaan aina ammattitaidolla ja huolellisesti.

HVM Energy on puhtaaseen energiaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja ilmalämpöpumpuista aurinkopaneeleihin ja maalämpökaivoihin.

Kestävillä valinnoilla maksimoit säästöt ja asumismukavuuden, samalla kun ympäristö hyötyy vähentyneestä hiilijalanjäljestä.

Aloita oma vihreä siirtymäsi tänään.

Lue tarkemmin porauspalveluistamme >>

Tai pohditko aurinkopaneelien hankintaa?

Aurinkopaneelien hankinta omalle katolle ei voi olla vaivattomampaa ja turvallisempaa kuin HVM Energyn kautta. Kymmeniä vuosia energia-alalla toiminut pohjoissuomalainen yritys tuntee paikallisen sääolosuhteet ja osaa hankkia juuri sinun kiinteistösi kattotyypille parhaiten sopivat aurinkopaneelit.

Aurinkopaneelit ovat hyvä hankinta monesta syystä: Paneelit tuottavat asennettuna ilmaista sähköä auringonvalosta, ja täten säästyy energiakulut ja voit saada jopa tuottoja omasta tuotannosta.

Aurinkoenergia on uusiutuva energialähde, joka ei tuota päästöjä ja täten auttaa omalta osaltaan vähentämään hiilijalanjälkeäsi. Aurinkopaneelit voivat toimia myös itsenäisenä energialähteenä erityisesti haja-asutusalueilla tai alueilla, joissa ei ole sähköverkkoa.

Aurinkopaneelien hankkimista mietittäessä ensin tulee selvittää kunkin tarpeet sähköntuotannolle sekä oma kulutus. Onko sinulla ideana myydä tuottamaasi sähköä vai saatko parhaimman hyödyn irti aurinkopaneeleista käyttämällä sähkön heti itse?

Yhdessä aurinkopaneelitoimittajan kanssa suunnittelemme järjestelmän, joka soppi juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin ja vaatimuksiin. Suunnitelma sisältää aurinkopaneelien sijainnin määrityksen, niiden määrän, paneelien tyypin ja tehon, invertterin valinnan sekä koko järjestelmän koon.

HVM Energy edustaa Scanofficen toimittamia aurinkopaneelituotteita, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja luotettavuudestaan, korkeasta suorituskyvystä ja innovatiivisesta teknologiasta. Asentamamme paneelit ovat hiljaisia, huomaamattomia ja helppokäyttöisiä. Tuotteet ovat Suomessa yliopistossa tutkittuja pohjoisen olosuhteisiin sopiviksi.

Paikalliset asentajamme asentavat paneelit sovitusti ja yhdistävät ne sähköverkkoon. Opastamme tarvittaessa myös sähkösopimuksen tekemisessä.

Aurinkopaneelit ovat yksi tapa omaehtoista vihreää siirtymää ja omavaraisuuden lisäämistä. Samalla voit vähentää hiilijalanjälkeä sekä kasvattaa kotisi arvoa. Riippuen kiinteistön koosta ja paneelien määrästä, voit säästää sähkölaskussa jopa 500-2500 € vuodessa.

On hyvä muistaa, että energiajärjestelmän uusimisesta koituvat asennuskulut ovat vähennyskelpoisia remontointitöitä, jotka voit hyödyntää kotitalousvähennyksessä. Autamme mielellämme asiakkaitamme myös verotukseen liittyvissä asioissa.

Kauttamme myös huoltopalvelu aurinkopaneeleille vuosiksi eteenpäin.

Tutustu tarkemmin aurinkopaneelipalveluihimme >>

Aurinkopaneeleilla voi saada todella merkittäviä säästöjä energiakuluissa.