Yhdistämällä lainat voit vähentää kuukausittaisia kuluja yllättävän paljon

Kun tarkastelet taloudellista tilannettasi, saatat huomata, että kuukausittaiset menosi ovat suuremmat kuin haluaisit.

Yksi tapa, jolla voit saada vähennettyä kuluja helposti, on lainojen yhdistäminen. Yhdistelylaina voi auttaa sinua vähentämään kuukausittaisia kuluja huomattavasti.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että otat uuden lainan ja maksat sillä pois kaikki muut lainasi. Kun lisäksi kilpailutat yhdistelylainat, voit säästää vielä enemmän rahaa. Kilpailuttaminen onnistuu vaivatta Nordic Bank -lainavertailupalvelussa. Yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella voit saada yli 30 tarjousta.

Jokaisen ihmisen, jolla on useampi laina, kannattaa harkita yhdistelylainan hakemista. Lainat voivat olla osamaksuja, luottokorttivelkaa, joustoluottoja tai mitä tahansa muita pieniä luottoja. Tavallisesti monen erillisen lainan maksaminen tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi isompi laina.

Miten yhdistelylaina toimii käytännössä?

Yhdistelylainaa kutsutaan usein myös järjestelylainaksi. Tällaisen lainan tarkoitus on yhdistää kaikki osamaksut, luottokorttivelat, kulutusluotot ja muut vastaavat pienet luotot. Lyhyesti sanottuna homma toimii niin, että haet lainan, jolla pystyt maksamaan pois kaikki muut pienet luotot. Näin sinulle jää vain yksi laina ja sen lyhennykset sen sijaan, että sinulla olisi useita maksuja eri paikkoihin. Voit saadaan säästettyä rahaa ja säästät myös hermojasi, kun vastuullasi on vain yksi laina.

Yhdistelylainaa haetaan Nordic Bankin nettisivuilta. Tarvitset lainahakemusta varten tiedot nykyisistä lainoistasi sekä tuloistasi. Etsi nuo tiedot valmiiksi, kun alat täyttää hakemusta, niin hakemuksen täyttäminen on sujuvaa.

Laske kaikkien nykyisten lainojen määrät yhteen, niin tiedät, millaisen lainasumman tarvitset. Apuna kannattaa käyttää nettisivuiltamme löytyvää laskuria yhdistelylainoille. Laskuri laskee velan määrän puolestasi. Se kertoo lisäksi, minkä verran säästöä saat kuukausittain järjestelylainan ansiosta. Kun olet saanut selville, minkä verran yhdistelylainaa tarvitset, voit siirtyä täyttämään lainahakemusta.

Yhdistelylainan edut

Yhdistelylainan ansiosta sinun tarvitsee huolehtia enää vain yhdestä maksusta kuukaudessa sen sijaan, että makselisit useita maksuja moneen eri paikkaan. Aikaa, vaivaa ja rahaa säästyy. Talouden hallinta helpottuu huomattavasti. Pysyt helposti selvillä siitä, minkä verran sinulla on vielä lainaa jäljellä ja mitkä ovat kuukausittaiset lainanhoitokulut.

Rahaa säästyy

Tavallisesti yksi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Tämä johtuu siitä, että jokaisesta lainasta maksetaan lyhennyksen lisäksi korkoja ja kuluja. Säästät rahaa yhdistämällä kulutusluotot ja lainat, kun pääset eroon kaikista ylimääräisistä kuluista.

Sopiva takaisinmaksuaika

Järjestelylainan avulla voit neuvotella takaisinmaksuaikataulun uudelleen. Jos maksuaika pitenee, kuukausittaiset maksuerät pienenevät ja sinulle jää enemmän rahaa muihin menoihin. Toisaalta kun rahaa ei enää kulu niin paljon monen lainan kuluihin, pystyt ehkä lyhentämään järjestelylainaa suuremmalla summalla kuukaudessa ja näin päästä nopeammin eroon koko velasta.

Helpompi oman talouden hallinta

Yksi laina mahdollistaa sen, että velan määrää on helpompi seurata. Sinun ei tarvitse enää olla huolissaan siitä, onko jokainen maksuerä varmasti maksettu ajallaan ja oikeilla tiedoilla. Näin rahaan liittyvä huoli vähenee.

Parempi korko

Kun kilpailutat järjestelylainan, voit maksimoida säästöt. Kilpailuttamalla voit löytää matalakorkoisen lainan ja saada vielä enemmän säästöä joka kuukausi. Kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 tarjousta eri paikoista.

Yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa

Kaikkein eniten hyötyä saat yhdistelylainasta, kun kilpailutat lainan ensin. Näin voit löytää edullisemman ja parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan lainan. Valitse matalakorkoinen vaihtoehto, niin saat mahdollisimman paljon säästöä.

Monet pankit ja luotonmyöntäjät myöntävät yhdistelylainoja. Kun kilpailutat yhdistelylainat Nordic Bankissa, tavoitat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Parhaassa tapauksessa saat siis jopa kymmeniä lainatarjouksia, joista voit helposti valita itsellesi edullisimman ja muuten sopivimman vaihtoehdon.

Kilpailuttaminen on erittäin helppoa ja sujuvaa palvelussamme. Täytä vain yksi hakemus, vertaile tarjouksia, valitse sopiva laina ja nosta rahat tilillesi. Näin pääset eroon ylimääräisistä kuluista ja koroista.